ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

IN MEMORIAM | Martien van der Steen

13-08-2013 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

martienvdsteenMet leedwezen namen wij kennis van het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid Martien van der Steen. Martien is  zaterdag 10 augustus jl. tijdens zijn geliefde fietsvakantie in Zutphen op 66-jarige leeftijd overleden. Martien was de oudste nog actieve voetballer bij UDI'19.

Donderdag a.s. is de uitvaart om 14.00 uur in de parochiekerk van St. Petrus aan de Kerkstraat in Uden. Martien wordt nadien begraven op de Algemene Begraafplaats in Uden. Martien is thuis op zijn eigen kamer, St Annastraat 39 in Uden. Daar kunnen mensen persoonlijk afscheid nemen op woensdag van 18.30 uur-20.00 uur.

Wij wensen zijn broers en zussen en verdere familie de komende tijd bijzonder veel kracht en sterkte toe met dit verlies.

Bestuur en leden UDI'19

* * * * * * * *

Martien was vanaf de oprichting van het G-voetbal bij UDI'19 in oktober 1990 fanatiek lid. Hij heeft maar weinig wedstrijden overgeslagen, eerst als keeper en later als de vaste rechtsachter van de G2. Jarenlang ging hij met de supportersbus van UDI 1 mee. Op zaterdag was hij vaak al vroeg bij UDI te vinden. Hij keek graag bij andere teams of hij zat op zijn gemak in de kantine te wachten tot de G2 mocht gaan voetballen. Sportiviteit stond hoog in het vaandel bij Martien. Bij winst kon hij uitermate genieten, bij verlies was zijn vaste reactie: "jammer, maar niks aan te doen". Martien was voor de G-spelers een geliefde teamgenoot, hij liet iedereen in zijn waarde, respecteerde de ander en had altijd goede zin. De G-spelers en begeleiders zullen Martien enorm gaan missen.

Begeleiding G-voetbal UDI'19

 

 

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.